La Fundació Santa Susanna ha rebut l’acreditació Amed per ser un establiment promotor de l’alimentació mediterrània de mans de la Sra. Isabel Bellsolell de l’Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya. Van recollir l’acreditació la Sra. Assumpció Ros (directora de la Fundació Santa Susanna), la Sra. Anna Ayguassanosa (directora de la Fundacíó Sociosantiària Santa Susanna) i el Sr. Sebastià Rubio (responsable del servei de cuina).
Amb aquest reconeixement, ha passat a formar part de la guia Amed que agrupa els més de 600 centres de restauració que promouen l’alimentació mediterrània com a model d’alimentació saludable al país.
La Fundació compta amb servei de cuina pròpia des de l’any 2012. En la seva aposta per l’alimentació mediterrània
La Fundació continuarà oferint un menú saludable per atendre millor les necessitats d’alimentació equilibrada de les persones grans que utilitzen el servei diàriament a a les instal·lacions (usuaris, familiars i treballadors) o al seu domicili (usuaris del servei de menjar per emportar o a domicili).